tiistai 24. marraskuuta 2015

Talven ilo!


Viikonloppuna meitä hellittiin aivan ihanalla talvisäällä. En erityisemmin ole odottanut talvea, koska silloin on niin kova pukeminen aina uloslähtiessä ja se tuntuu jotenkin hankalalta. Ja kylmä ja pimeää. Mutta olin kyllä aivan täydellisesti unohtanut miten kaunis talvi voikaan olla. Tästä meidän kodin vierestä alkaa metsä ja noita lumisia metsäpolkuja pitkin tarpoessa tuntui, että oltaisiin tultu Narniaan, niin kaunista, valkoista, lumista ja satumaista. Uskomatonta että alle viisiminuuttia kotiovelta aukeaa tommoinen valkoinen paratiisi.
Harvoin ennen lapsia minun on tullut ulkoiltua näin paljon, ainakaan muualla kuin lenkkipoluilla, joten ei ole ihme että on missanut aiemmin näitä hetkiä elämästä!

Lumesta on nauttinut kuitenkin äidin lisäksi ennenkaikkea lapset. Lauantaina käytiin ostamassa Eevertille oma pulkka, jonka hän tärkeänä sai valita ihan itse. Pulkalle oli heti käyttöä, ja ollaankin oltu pulkkamäessä joka päivä! Iisak pääsi myös nauttimaan elämänsä ensimmäisestä pulkkakyydistä kädet ja jalat innosta viuhuen.
Mukava plussa on että kun on maassa paljon lunta, ei kulkeudu kurakaan sisälle.
Talvellahan on paljon kaikenlaista tekemistä!
Yllätin itseni nauttimasta tästä valkoisesta ja kylmästä vuodenajasta.
Kumpa näitä lumisia päiviä tulisi paljon lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti