keskiviikko 14. elokuuta 2013

Poika syntyi 9.8 ❤

Hän on täällä!!!!! Vihdoin ja viimein! Rakas pikku poju syntyi viime perjantaiaamuna klo 8.43 mitoin 4170g ja 51cm. Kaikki täyttä suloisuutta <3

Synnytys oli pitkä ja rankka eikä sujunut aivan mutkitta sillä mulle nousi kova kuume ja olin tosi kipeä. Muutaman mutkan kautta vauva syntyi imukupin avittamana maailmaan. Synnytyksen kesto oli 12h ja ponnistus 1.5h
Heti 3h iässä poika jo kiidätettiin kuitenkin teholle sillä hän oli myös infektoitunut pahasti. Hurja alku on ollut pienen elämälle, mutta tänään hän pääsi pois teholta ja ollaan molemmat toipumassa sairaalassa. Kaikki ihmeesti kovaa vauhtia parempaan päin mutta monen mutkan kautta. Kiitos kaikille jotka on rukoillu mein puolesta!

Onneksi kaikesta haasteesta huolimatta mikään ei vie onnea meiltä jolla Jumala on meitä siunannut pienen söpön ja odotetun pojan muodossa ❤ Täällä onnesta sekaisin katselen vieressä nukkuvaa nyyttiä, jospa kohta alkais kitinä ja ruokahetki.

Palataan kun jaksetaan. Kerron sitten tarkemmin synnytyksestä ja pikkusen hurjasta alusta teholla!

7 kommenttia:

 1. ♥♥♥♥ suloinen ihme!

  VastaaPoista
 2. Onnea hurjasti ! <3 seuraavaa postausta odotellessa :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)<3 tuonnegan se synnytysjuttu tänää tupsahti!

   Poista
 3. Oiettä. Ihana suloinen pieni poika! Onnea todella paljon näin kuukauden myöhässä. Löysin vasta blogisi :) Ihana pikkuinen sieltä tuli. aivan hurmaava ! Jään seurailemaan blogiasi uutena lukijana :)

  Paljon tsemppiä ja voimia vauva arkeen!<3

  VastaaPoista